Вход
регистрация
Реклама
Видеорецепты по теме
Реклама
Реклама
Реклама

Торт Мозаїка

Торт Мозаїка
Рецепт на:
15 персон
 
В кулинарную книгу
Ингредиенты

Сметана-1000мл.,Галіретка-3 пачки(кольорові),молоко-200мл.,
цукор-200грм.,желатин розчинний-3 ст.л.,вода-50мл.,крекер вершковий-0,5 пачки,крекер шоколадний-0,5 пачки
шоколад-1 пачка,для прикрашання

фотоотчеты к рецепту0
Добавить фотографию
Пока нет ни одной фотографии с приготовлением этого рецепта
На весь экран
шаг 1
Галіретку застудити 1 день наперед, приготування торта:сметану,молоко,цукор змішати разом і трішки підігріти,щоб було ледь тепле,Желатин розчинити у кип'яченій воді,влити у молочну масу і ретельно премішати.щоб не було клубочків!! Взяти роз'ємну,круглу форму,на дно форми поломати кусочками крекер,галіретку порізати квадратиками і також помістити у форму.Все залити молочно-сметанковою масою і поставити на 6 год.і холодильник!!!Коли застигне, побажанню, можна зверху натерти шоколад!!!
РЕЙТИНГ РЕЦЕПТА
РАССКАЗАТЬ ДРУЗЬЯМ
Рецепты Юлии Высоцкой
Подборки
По категории блюд
По типу ингредиента
По кухне
Способ приготовления
По праздникам
Ингредиенты
Добавить к поиску
Исключить ингредиент
Пользователи
Найдено:54 423
Показать
Показать
Комментариев пока нет. Будьте первым
Ed4 square50
Отправить