+ 1000
Вход
регистрация
+ 1000
Вход
регистрация
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Торт Мозаїка

Рецепт на:
15 персон
 
В кулинарную книгу
  
Ингредиенты

Сметана-1000мл.,Галіретка-3 пачки(кольорові),молоко-200мл.,
цукор-200грм.,желатин розчинний-3 ст.л.,вода-50мл.,крекер вершковий-0,5 пачки,крекер шоколадний-0,5 пачки
шоколад-1 пачка,для прикрашання

фотоотчеты к рецепту0
Добавить фотографию
Пока нет ни одной фотографии с приготовлением этого рецепта
Добавить фотографию
На весь экран
шаг 1
Галіретку застудити 1 день наперед, приготування торта:сметану,молоко,цукор змішати разом і трішки підігріти,щоб було ледь тепле,Желатин розчинити у кип'яченій воді,влити у молочну масу і ретельно премішати.щоб не було клубочків!! Взяти роз'ємну,круглу форму,на дно форми поломати кусочками крекер,галіретку порізати квадратиками і також помістити у форму.Все залити молочно-сметанковою масою і поставити на 6 год.і холодильник!!!Коли застигне, побажанню, можна зверху натерти шоколад!!!
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
РЕЙТИНГ РЕЦЕПТА
РАССКАЗАТЬ ДРУЗЬЯМ
Фильтры
Сбросить все
Рецепты Юлии Высоцкой
Подборки
По категории блюд
По типу ингредиента
По кухне
Способ приготовления
По праздникам
Ингредиенты
Добавить к поиску
Исключить ингредиент
Пользователи
Показать
Найдено:99 999
Показать
Комментариев пока нет. Будьте первым
Ed4 square50
Отправить